Elmerin Purjeen etusivulle   Annikakodin etusivulle

Merimatkailu

Ruokailu
Kuljetukset
Majoitus

Yhteystiedot

Ruokailu

Matkailijoilla on mahdollisuus valita joko kahvi & leipä tai ruoka, esim. siika- tai lohikeitto tai lohikiusaus. Meren äärellä tarjoamme siis merellisiä herkkuja. Tarvittaesa voidaan vielä paistaa makkaraa iltanuotiolla.

Ruoka tarjoillaan asiakkaan toiveiden mukaan Ourassa tai muissa kohteissa. Merikarvialta löytyy myös useita ruokapaikkoja joissa piipahtaa.

Kuljetukset

Merellä kuljetaan turvallisesti alueen vedet tuntevan kuskin kyydissä veneellä. Maalla järjestetään tarvittaessa kuljetukset.

Majoitus

Oura

Ourassa käytössämme on aina vanha Luotsitupa .Lisäksi sovittaessa voimme käyttää myös saunaa ja kasarmia.

Jos matkailijat haluavat yöpyä, selvitetään aluksi yövytäänkö merellä vai maalla. Tähän vaikuttaa mm. ryhmän koko ja oma halu. Merellä yövytään joko kasarmissa, joka on 2005 kunnostettu tunnelmallinen mökki tai sitten 14 vuodepaikkaa sisältävässä Luotsituvassa, josta on upeat näkymät avomerelle.

Vaihtoehtoisesti voidaan yöpyä maalla Mericampingillä korkeatasoisissa mökeissä tai yksityisten majoituspalveluyrittäjien mökeissä.

Mericamping

Mericamping on neljän tähden leirintäalue. Alueelta löytyy paitsi erittäin kauniit maisemat ja upea uimaranta, niin myös laadukkaita mökkejä, joista osa sisältää invavarustelun. Mericampingillä on hienot valmiudet (pyykkihuoneet, wc:t, suihkutilat, saunat, keittiötilat jne.) asuntoautoja tai vaunuja ajatellen. Mericampingillä on myös hyvät vierasvenelaiturit venematkailijoille.

Campingin läheisyydessä sijaitsee myös pehmeälöylyinen savusauna, jota voimme halutessamme vuokrata.

 

© Recare Oy / WebEnna